Kampaajille


Kampaajien, kuten minkä tahansa ammatin, on järjestettävä ammattinsa erityispiirteiden mukainen työympäristö tarjotakseen ammattitaitoisia palveluita, niin asiakkaat ja mestari viihtyvät. Kampaajan työpaikka vaatii monia erilaisia komponentteja. Ne ovat molemmat erikoishuonekaluja, laitteita ja erilaisia työkaluja.

Kaikki mitä kampaajat tarvitsevat työssään, löytyy ja ostetaan Salonline-myymälästä - verkkokaupasta ja myymälästämme Riian myymälä-varastossamme. Salonline on ammattimaisen hiuskosmetiikan, merkkituotteiden ja salonkilaitteiden suora jakelija Baltian maissa. Valikoima sisältää myös kaikki tarvittavat sisustuslaitteet kampaamoille.

Tarjoamme laadukkaat kampaamotuolit, jalkatuet, pesualtaat, kampaamovaunut työkalujen helppoon sijoittamiseen. Voit myös ostaa hiustenkuivaajat ja ilmastoinnit, sterilointilaitteet ja hiustenpoimijat. Ohjaamon mukavuuden vuoksi tuotevalikoimaan kuuluu myös lastentuoleja ja lepotuoleja. Liikkeestämme löydät kaiken mitä tarvitset toimivan, ergonomisen ja kauniin työpaikan luomiseen kampaajalle.

Kaikki tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, koska Salonline tekee yhteistyötä luotettavien ja tunnistettavien valmistajien kanssa. Salonlinen kampaamokalusteet kestävät pitkään ja luotettavasti ja ovat helppohoitoisia, mikä on erittäin tärkeää kampaamossa ja arjessa.

Suodata

Technical products
Luokat
more... less
Valmistaja
more... less
Materiaali
Ominaisuudet
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.