Tervetuloa ammattimaiseen kauneustuotteiden erikoisliikkeeseen SALON LINE www.salonline.fi!

SALON LINE - Luotettava kumppanisi kauneudenhoidossa yli 20 vuoden ajan!

Ole yksi meistä! Ole kauneuden inspiroija!

SALON LINE - paikallinen, latvialainen vuonna 2001 perustettu yritys, on kosmetiikan, tarvikkeiden, sähkölaitteiden ja laitteiden toimittaja ja myynti Baltiassa maailman suosituimmille kauneusalan ammattimerkeille. www.salonline.lv ei ole vain verkkokauppa, vaan myös alan ammattilaisten tiimi. Yhteisten arvojen ohjaamana olemme yli 20 vuoden ajan työskennelleet asiakkaidemme hyödyksi, tarjotaksemme jokaiselle asiakkaallemme parasta palvelua ja parhaat tulokset. Asiakkaamme voivat valita sinulle sopivimman ostostavan:

- tehdä ostoksia ammattimaisessa kauneustarvikeliikkeessä SALON LINE, Maskavas Street 14, Riika (yksityishenkilöt ja oikeushenkilöt)

- tehdä ostoksia ammattimaisten kauneustuotteiden verkkokaupassa www.salonline.lv (yksityishenkilöt ja oikeushenkilöt)

- tehdä ostoksia tukkukaupassa (oikeushenkilöt)

SALON LINE - 35000+ ammattimaista kauneustuotetta salonki- ja kotikäyttöön / 250+ merkkiä / 3000m2 + varasto

hiukset / kasvot / vartalo / kynnet / kädet / jalat / kosmetiikka / asusteet / sähkölaitteet / laitteet / laitteet / huonekalut / SPA-altaat / ammattilaisille / tulevaisuuden ammattilaisille / salongit / keskukset / SPA-salongit / teollisuuskoulut / apteekit / kaupat / kampaajat / kampaamostylistit / visuaalisen kuvan mestarit / kosmetologit / kosmetologit / SPA-asiantuntijat / hierojat / manikyyrit / pedikyyrit / lävistysasiantuntijat / meikkitaiteilijat

SALON LINE arvot, jotka tekevät meistä erilaisia, saavat meidät tuntemaan ja olemaan erityisiä:

Tiimi

Olemme ylpeitä vankasta, ammattitaitoisesta asiantuntijatiimistämme, joka haluaa kasvaa ja kehittyä. Vuodesta 2001 lähtien, yrityksen toiminnan aikana, jokainen SALON LINE:lla työskennellyt työntekijä on osallistunut yrityksen kehitykseen ja auttanut SALON LINE:tä nousemaan johtajaksi! Joukkueen motto - aina edellä! Aina parempi!

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat merkittävin arvomme, joten pyrimme aina tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ostaessamme tuotteita myymälästämme, Maskavas Street 14, Riika, verkkokaupasta www.salonline.lv käyttämällä verkkokonsulttia tai tukkukaupassamme.

Asiakkaat: kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kauneudestaan ja tarjotuista laadukkaista tuotteistaan, moitteettomasta palvelusta ja ostosturvallisuudesta / alan ammattilaiset / tulevaisuuden ammattilaiset / kauneushoitolat / kauneuskeskukset / SPA-salongit / teollisuuskoulut / apteekit / kaupat / kampaajat / kampaajat stylistit / visuaalisen kuvan mestarit / kosmetologit / kosmetologit / SPA-asiantuntijat / hierojat / manikyyrit / pedikyyrit / lävistysasiantuntijat / meikkitaiteilijat

Tieto / Seminaarit / Koulutukset / Oppimiskeskus - SALON LINE

Uskomme, että tiimimme osaaminen ja tiivis yhteistyö kumppaneiden – valmistajien tai heidän virallisten edustajiensa kanssa nostaa tarjottavien tuotteiden ja asiakaspalvelun arvoa, koska pystymme tarjoamaan kattavaa tietoa tarjolla olevista tuotteista. Tiimimme asiantuntijat osallistuvat säännöllisesti koulutusseminaareihin, joita johtavat paikalliset ja ulkomaiset luennoitsijat parantaakseen tietotasoaan ja ammatillista pätevyyttään.

SALON LINE Koulutuskeskuksessa tarjoamme asiakkaillemme ja seuraajillemme koulutustilaisuuksia, luentoja, webinaareja eri aiheista paikallisten ja ulkomaisten luennoitsijoiden kanssa, jotka vastaavat nykyajan trendejä, asiakkaiden toiveita ja kauneusalan ajankohtaisia tapahtumia.

Palvelu

Työntekijöidemme tietämyksen ja jokaista asiakasta kohtaan tunnetun kiinnostuksen ansiosta tarjoamme asiakkaillemme enemmän kuin itsepalveluliikkeitä ja verkkokauppoja. Pidämme jokaista keskustelua asiakkaan kanssa sijoituksena jatkossa, molempia osapuolia sitovaan, pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Yrityksen tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta - suora yhteistyö alan johtavien valmistajien tai niiden virallisten edustajien kanssa, koulutustilaisuudet, laaja, ajantasainen tuotevalikoima, aina saatavilla olevat tuotteet, nopeat toimitukset, SALON LINE tarjoaa asiakkailleen turvallisia, aina ajan tasalla olevia ostoksia.

Tuotteet / Yhteistyökumppanit

Vastaanotamme tuotteita lähes päivittäin kaikkialta maailmasta - 35000+ tuotetta ammatti- ja kotikäyttöön / 250+ merkkiä / 3000 + neliömetriä. varastossa

SALON LINE -valikoiman tavoitteena on tarjota asiakkaille laaja, laadukas ja monipuolinen valikoima ammattituotteita. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi yritys valitsee ja arvioi aina huolellisesti olemassa olevat ja mahdolliset yhteistyökumppaninsa. SALON LINE on tehnyt yhteistyötä maailman johtavien kauneusalan ammattilaisten valmistajien tai niiden virallisten edustajien kanssa yli 20 vuoden ajan. Yrityksen korkea taloudellinen luokitus, korkeat verot, kokemus, ammattitaito ja uskollisuus ovat saaneet kansainvälisten kumppanien keskuudessa paljon kiitosta. Ottaen huomioon johtavan asemansa alueella ja edellä mainitut indikaattorit, useat yhteistyökumppanit etsivät mahdollisuuksia aloittaa yhteistyö SALON LINEn kanssa, mutta aloitamme yhteistyön kumppaneiden huolellisen arvioinnin jälkeen.

SALON LINE on alan ammattilaisille ja kaikille tavaroiden korkeasta laadusta ja ostosturvallisuudesta kiinnostuneille luotu ammattimainen kauneustuotteiden erikoisliike. SALON LINE:n perustamispäivästä tähän päivään asti tuotevalikoima kattaa yli 35 000 tuotetta. Se on merkittävää! SALON LINE:n luova tiimi seuraa säännöllisesti alan innovaatioita, trendejä ja parantaa tuotevalikoimaa valitsemalla yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa.

SALON LINE:n tuotteet ovat suosittuja kauneusalan ammattilaisten ja kosmetologien keskuudessa, jotka työskentelevät ammattimaisten kauneudenhoitotuotteiden parissa – yksilöllisesti tai salongissa, SPA-keskuksissa ja kauneuskoulutuslaitoksissa. SALON LINE on ylpeä alan oppilaitosten työstä ja niiden panoksesta alan kehitykseen. Lisäksi tarjoamme nuorille ammattilaisille ammattitaidon hankkimista ammattimaisilla, luotettavilla ja laadukkailla tuotteilla sekä erikoistarjouksia käytännöllisten materiaalien hankintaan.

SALON LINE esittelee ammattimaisia ja erikoistuneita kauneudenhoitotuotteita, jotka täyttävät nykyaikaiset kauneussalonkistandardit, sekä tarjoaa ostaa kaiken päivittäiseen kauneusrituaaleihin tarvitsemasi kotikäyttöön, tuotteita salonkien erilaisiin toimenpiteisiin sekä ammattimaisia työpaikkajärjestelyjä.

Tekniikka

Seuraamme säännöllisesti ja aktiivisesti viimeisimpiä kauneustrendejä kaikkialla maailmassa samoin kuin kauneusprosessissa sovellettavia teknologioita. Näin voimme tarjota asiakkaillemme uusimmat ja kysytyimmät tuotteet erilaisiin kauneushoitoihin eri hintaluokissa. Tarjoamme vierailla laajimmassa laitteistotekniikan, laitteiden ja huonekalujen näyttelyssä - SALON LINE Showroom, Maskavas katu 14, Riika, 1. kerros! Voimme auttaa varustamaan sekä asiantuntijan työpaikan että suuren kauneuskeskuksen, jossa on useita työpaikkoja. Välitämme jokaisesta asiakkaasta.

Stock

SALON LINE omistaa ammattimaisen kauneuskosmetiikan, sähkölaitteiden, laitteiden ja huonekalujen suurimman varaston Baltiassa, Skandinaviassa ja Itä-Euroopassa (3000+ neliömetriä). Yrityksen taloudellisten valmiuksien, suuren varaston ja jatkuvien tavaratoimitusten ansiosta kaikkialta maailmasta voimme varmistaa laajan tavaravalikoiman saatavuuden paikan päällä ja nopean tavaran toimituksen. Paikan päällä on yli 35 000 erilaista kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää tuotetta, jotka on tarkoitettu alan ammattilaisten erinomaiseen työhön.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.