VALMISTAJAN TAKUU

Kuluttaja-asiakas

(ostettu tuote verkkokaupan vähittäismyyntihinnoilla)

Vähittäisasiakkaisiin sovelletaan Latvian tasavallan kuluttajansuojalain säännöksiä.

Ammattimainen tai oikeushenkilö

(ostettu tuote verkkokaupan ammattilaisten ilmoittamilla hinnoilla)

Latvian tasavallan kuluttajansuojalain normeja ei sovelleta ostoihin, kun tuotteen ostavat oikeushenkilöt, mukaan lukien itsenäiset ammatinharjoittajat. Saadaksesi kuluttajansuojalain normeissa määritellyt oikeudet, kehotamme sinua ostamaan tuotteet verkkokaupasta vähittäismyyntihinnoilla!

Ostamalla tavaroita ammattihinnoin tästä verkkokaupasta, Asiakas vahvistaa ymmärtävänsä ja hyväksyvänsä takuuehdot.

Viallisille laitteille, sähkölaitteille, laitteistomateriaaleille ja/tai tuotannolle myönnämme kuuden kuukauden takuun päivästä, jolloin asiakas on saanut tuotteen haltuunsa (maksu vastaanotettu). Tämän takuuaikana, jos vika ilmenee ja käyttöohjeita on noudatettu, me:

  • korjaa tuote käyttämällä uusia tai kunnostettuja osia tai
  • korvata tuote uudella tai kunnostetulla tuotteella tai
  • palautamme ostoksesi arvon.

Tämä rajoitettu takuu kattaa kaikki korjaukset, varaosien vaihdot tai tuotteen vaihdot alkuperäisen takuuajan jäljellä olevan ajan tai 90 päivän ajan tai pidemmän ajan. Kaikki vaihdetut osat ja palautettavat tuotteet ovat SALON LINEn omaisuutta.

Tämä rajoitettu takuu koskee vain tavaran osia, jotka eivät ole alttiita onnettomuuksille, huolimattomuudelle, vastuuttomalle käytölle, käyttöohjeiden noudattamatta jättämiselle, tulipalolle tai muille ulkoisille olosuhteille, luvattomalle käytölle, muutoksille, korjauksille tai kaupalliselle käytölle.

Ota yhteyttä asiakaspalvelun asiantuntijaan saadaksesi ohjeet tuotteesi takuupalvelun saamiseksi.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.