Kosmetologille


Kosmetologi on erittäin tärkeä kauneusalan asiantuntija, joka on vastuussa ihon kauneudesta ja terveydestä. Kosmetologin, kuten minkä tahansa muun ammatin, tulee räätälöidä työympäristönsä työnsä erityispiirteiden mukaan, jotta he voivat tarjota ammattitaitoista palvelua sekä asiakkaat ja mestari viihtyvät. Salissa on monia erilaisia komponentteja, jotka muodostavat kosmetologin työpaikan. Ne ovat molemmat erikoishuonekaluja, laitteita ja erilaisia työkaluja.

Kaikki mitä kosmetologit työssään tarvitsevat, löytyy ja ostetaan Salonline-myymälästä - sekä verkosta että Riian myymälästämme. Salonline on ammattimaisen hiuskosmetiikan, merkkituotteiden ja salonkilaitteiden suora jakelija Baltian maissa. Valikoima sisältää myös kaikki kosmetologille tarvittavat salongilaitteet.

Tarjoamme laadukkaat kosmetologisohvat, vaunut kaikille kosmetologien työhön tarvittaville työkaluille ja työkaluille sekä mukavat mestarituolit. Salonlinen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia työkaluja kosmetologin työhön - vartalo- ja kasvovarusteet, vapazonit, lampunlinssit. Pyyhekuivaimet ja sterilointilaitteet ovat saatavilla työpaikan siisteyteen ja järjestykseen.

Kaikki tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, koska Salonline tekee yhteistyötä luotettavien ja tunnistettavien valmistajien kanssa. Salonlinen kauneushoitolavarusteet kestävät pitkään ja luotettavasti ja ovat helppoja huoltaa.Suodata

Technical products
Luokat
Valmistaja
more... less
Käyttö
more... less
Tuotetyyppi
Äänenvoimakkuus
Halkaisija
Materiaali
Ominaisuuksia
Ominaisuudet
more... less
Ihotyyppi
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.