Manikyyriin ja pedikyyriin


Manikyyri- ja pedikyyriasiantuntijat ovat välttämättömiä jokaisessa kauneushoitolassa, sillä hyvin naulatut kädet ja kädet ovat parhaan miehen käyntikortti, joten asiakasvirta on näiden mestareiden kanssa aina intensiivistä. Asiakkaat haluavat myös saada laadukkaita manikyyri- ja pedikyyripalveluita ajantasaisimmilla työmenetelmillä ja turvallisilla työkaluilla. Manikyyri- ja pedikyyrialan työpaikan asennus vaatii sekä erikoiskalusteita, -laitteita että laadukkaita työkaluja.

Kaikki mitä tarvitset manikyyriin ja pedikyyriin salongissa, löydät ja ostat Salonline-kaupasta - verkossa ja sisäisesti myymälä-varastossamme Riiassa. Salonline on ammattikosmetiikan, merkkituotteiden ja salonkilaitteiden suora jakelija Baltian maissa. Valikoima sisältää myös kaikki tarvittavat hyttivarusteet manikyyriin ja pedikyyriin.

Salonline-valikoimaan kuuluvat manikyyri- ja pedikyyripöydät ja -tuolit sekä mestarituolit. Voit myös ostaa ammattikäyttöön tarkoitettuja puhelimia manikyyriin ja pedikyyriin, pöytälamppuja ja UV-lamppuja täydellisen näkyvyyden ja kynsilakan kuivaamiseen. Tietenkin sterilointilaitteet ovat välttämättömiä mestareiden työssä, jotta korkeimpia hygieniastandardeja noudatetaan aina.

Kaikki tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, koska Salonline tekee yhteistyötä luotettavien ja tunnistettavien valmistajien kanssa. Salonlinen manikyyri- ja pedikyyrivarusteet kestävät pitkään ja luotettavasti, ja niitä on helppo huoltaa.Suodata

Technical products
Luokat
Valmistaja
more... less
Ominaisuudet
more... less
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.