Hierontaan


Hieronnan positiiviset ja monipuoliset vaikutukset ihmiskehoon ja mieleen ovat olleet tiedossa jo pitkään. Ammattihierojan käsien rentouttaminen voi parantaa terveyttä ja hyvinvointia huomattavasti. Siksi hieronta on aina vaativa palvelu salongissa, jossa asiakkaat menevät paitsi ulkoisen kauneutensa, myös fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin vuoksi.

Hierontatyöpaikalle tarvitaan erikoisvarusteita ja kalusteita. Kaikki hierontaan ja sen palveluihin tarvittava löytyy ja ostetaan Salonline-myymälästä - sekä verkosta että Riian myymälästämme. Salonline on ammattikosmetiikan, merkkituotteiden ja salonkilaitteiden suora jakelija Baltian maissa. Valikoima sisältää myös kaikki salongiin tarvittavat hierontalaitteet.

Salonline tarjoaa ammattimaisia ja toimivia hierontapöytiä ja -sohvia sekä vartalon hierontalaitteita. Tarjolla on sohvia, joissa on sekä manuaalinen että sähköinen säätö. Erikoisasiakkaiden mukavuuden vuoksi on mahdollista ostaa myös sohva lämmitystoiminnolla.

Jotta mökin asiakkaille voitaisiin tarjota laaja valikoima laadukkaita hierontapalveluita, on myös mahdollista ostaa kuumahierontakivisarja, joka sisältää 54 korkealaatuista kiillotettua basalttikiveä. Sarja kokovartalohierontaan, mukaan lukien selkä, jalat, pää ja jalat.

Kaikki Salonlinen tarjoamat tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, koska teemme yhteistyötä luotettavien valmistajien kanssa. Hierontasalonkilaitteet kestävät pitkään ja luotettavasti, ja niitä on helppo huoltaa.Suodata

Technical products
Luokat
Valmistaja
more... less
Materiaali
Ominaisuudet
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.