Meikkitaiteilijoille


Visualisti tai meikkimestari on todellinen taikuri, joka näkee ja korostaa jokaisen asiakkaan ainutlaatuisia piirteitä. Meikkitaiteilija tekee meikin jokaiseen elämäntilanteeseen - arki-, ilta- tai päiväaikaan, erikoispäiviin, kuten häihin. Vierailija tuntee meikkialan uusimmat trendit, käyttää ammattikosmetiikkaa ja työkaluja parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kauneushoitola ei ole kuviteltavissa ilman meikkitaiteilijan palveluita. Erikoisammattivarusteet on järjestettävä, jotta työpaikka soveltuu meikkitaiteilijoille. Kaikki kuvataiteilijapalvelun tekemiseen tarvittava löytyy ja ostetaan Salonline-myymälästä - sekä verkosta että Riian myymälästämme. Salonline on ammattikosmetiikan, merkkituotteiden ja salonkilaitteiden suora jakelija Baltian maissa. Valikoimasta löytyy myös kaikki tarvittavat sisustuslaitteet meikkitaiteilijoille.

Salonline-sarjaan kuuluu ammattimaisia ja toimivia meikkituoleja - kestäviä, alumiinisia, taitettavat, helposti kuljetettavat ja kuljetettavat. Se on välttämätön työkalu vierailijan laadulle suorittaa työnsä paitsi sisätiloissa myös missä tahansa muussa paikassa.

Tarjoamme tietysti myös matkalaukkuja ammattimeikkaajille. Kotelon mukana tulee valaistus ja peili. Matkalaukku on myös varustettu pyörillä ja 4 säädettävällä jalalla, jotka antavat vierailijalle maksimaalisen mukavuuden ja ergonomian työprosessin aikana. Kuvataiteilijan kalusteet kestävät pitkään.Suodata

Technical products
Tuoteryhmät
Valmistaja
more... less
Diametrs
Ominaisuudet
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.